1986-ban végeztem az ELTE BTK pszichológia szakán, nappali tagozaton.

1991-ben szereztem klinikai szakpszichológusi diplomát. Szexológus képzésemet Dr. Lux Elvira vezette a Magyar Szexológiai Társaságban. 1992-től vagyok a Társaság tagja.

Mint szexuálpszichológus és klinikai szakpszichológus dolgoztam az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán, az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben és a Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban.

Munkám során a szexuális-párkapcsolati gondok, a női szerep-anyaság problémái, és általános pszichés zavarok megoldásában segítem pácienseimet. Szakterületem a fájdalmas szex (vaginizmus) kezelése.

A www.donna.hu internetes női oldal szexuálpszichológus tanácsadójaként rendszeresen válaszolok az olvasók kérdéseire. Ha kíváncsi rá, mások milyen problémákkal néznek szembe, és milyen megoldásokat lehet találni e problémákra, oda is ellátogathat.

Szexuálpszichológiában és egyéb terápiákban alkalmazott módszereim: fókuszált analitikus terápia, viselkedés-terápia, kommunikációs tréning, autogén tréning, NLP, pszichológiai tanácsadás, szükség szerint személyiségtesztek.

Kérje bizalommal az első szexuálpszichológusi konzultációt – a részletes információkat, elérhetőségemet megtalálja a főoldalon.